Oud papier

Een mooi initiatief van Stichting Jeugdbelangen uit Riethoven. Riethoven wordt op die manier iedere maand weer verlost van het oud papier wat in die maand verzameld is. Voor de Stichting levert dit een aardig bedrag per jaar op wat weer gebruikt kan worden voor allerlei evenementen die er worden georganiseerd voor de Riethovense samenleving.

Omdat het ophalen elke maand opnieuw een te grote belasting werd voor de Stichting hebben ze ons, als Volleybalvereniging gevraagd mee te helpen met ophalen. Hier staat dan een donatie aan de clubkas tegenover. Vanuit het bestuur van onze vereniging is hierop positief gereageerd. Dit houdt voor ons als vereniging in dat we 2 maal per jaar ingezet worden om Riethoven van zijn oud papier af te helpen. Om elk team de gelegenheid te geven dit papier op te halen maak ik een schema per jaar waarin vermeld staat welk team wanneer aan de beurt is. Dit schema wordt op de ledenvergadering kenbaar gemaakt. Elk team weet dus al op het einde van het seizoen wanneer je ingeschaald bent en wanneer je dus de handen uit de mouwen moet steken. Help mij alstublieft mee en stel zo snel mogelijk de helpers samen, het eenvoudigst is om 4 mensen in de morgenploeg, van 9.00 tot 13.00 uur, en 4 mensen in de middagploeg in te zetten. De middagploeg werkt vanaf 13.00 uur tot Riethoven oud papier vrij is. Als de mensen bekend zijn geef ze dan zo snel mogelijk aan mij door, ik ben via email bereikbaar op bestuur@vcriethoven.

Tot slot wens ik u allen een fijne ophaaldag toe en denk aan uw eigen veiligheid en draag een reflecterend vestje/hesje.

Namens de oud papier commissie

Jan Antonis